اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

اربعین شهادت سپهبد سلیمانی ۲۴ بهمن در تهران برگزار می‌شود

سخنگوی سپاه گفت: مراسم چهلم شهادت سردار سلیمانی در تهران ۲۴ بهمن، کرمان ۲۷ بهمن و سایر استان‌های کشور بین ۲۴ تا ۲۷ بهمن برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 08
کد خبر: ۳۵۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در آستانه فرارسیدن اربعین شهادت سردار سرافراز و پر افتخار سپاه اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت در جنایت تروریستی رژیم متجاوز آمریکا در بغداد، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه آیین‌های گرامیداشت این عزیزان را اعلام کرد.

 

سردار شریف تلاقی ۲۲ بهمن با ایام چهلم شهید حاج قاسم سلیمانی را معنادار و الهام‌بخش و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری زمینه‌ساز انگیزه مضاعف مردم برای حضور عظیم در راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن و جشن پیروزی انقلاب اسلامی توصیف و اظهار داشت: ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی علاوه بر تکریم و تجلیل از شخصیت و نقش آفرینی های ماندگار، امنیت آفرین و درس‌آموز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در راهپیمایی حماسی و بزرگ ۲۲ بهمن ماه ۹۸ در آیین‌های ویژه چهلمین روز شهادت آن سردار آسمانی و پر افتخار در تهران و سایر شهرهای کشور شرکت و یاد، خاطره و آرمان‌های بلند وی را گرامی خواهند داشت.

 

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های به عمل آمده مراسم چهلم شهید سردار سلیمانی و همراهان شهیدش در تهران در روز پنجشنبه ۲۴ بهمن ماه پس از نماز مغرب و عشاء با حضور اقشار و آحاد مختلف مردم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

 

سردار شریف همچنین در خصوص برگزاری مراسم مشابه در کرمان و دیگر شهرهای کشور گفت: مراسم ویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان در کرمان در روز ۲۷ بهمن ماه و در سایر مراکز استان‌ها و شهرهای کشور نیز بین ۲۴ تا ۲۷ بهمن ماه متناسب با شرایط و برنامه ریزی های  استانی برگزار خواهد شد.

 

سخنگوی سپاه تاکید کرد: به فضل الهی مردم بصیر، انقلابی و قدرشناس ایران اسلامی با حضور پرشکوه و اجتماع عظیم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و اربعین سردار سلیمانی و همچنین حضور در آیین‌های گرامیداشت آن شخصیت ارجمند و تربیت یافته در مکتب انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، بار دیگر عزم و اراده راسخ خود در پای بندی به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و تداوم راه شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم و پاسداری از خط مقاومت را به رخ جهانیان خواهند کشید.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار